Munkaadók gyakori kérdései

Munkaadók gyakran ismételt kérdései:

 

  • Csak cég, vagy magánszemély is élhet az álláshirdetés feladás lehetőségével a CV Bázis oldalán?

Bárki, aki állás, vagy munka lehetőséget kínál, a regisztráció után feltöltheti állás / munka ajánlat kínálatát, illetve álláshirdetés is feladható.

  • Milyen tarifái vannak az állás, vagy munka ajánlat feltöltésének, a munka ajánlat hirdetésnek, álláshirdetésének, illetve az állás keresők önéletrajz adatbázis -hozzáférésének a CV Bázis oldalain?

Minden álláshirdetés és állásajánlat feltöltés ingyenes, és  munkaadó partnereinket ingyen, korlátlan állás kereső önéletrajz adatbázis - hozzáféréssel támogatjuk a regisztrációt követő 12 hónapon át.

  • Van-e lehetőség banner hirdetésre és mennyibe kerül?

Igen, munkaadó partnereink közül a cégek elhelyezhetnek banner hirdetés - felületeket a CV Bázis kezdő -és további oldalain is. Ez is díjmentes a munkáltató regisztrációját követő egy éven át. A banner hirdetés felületeinek limitált száma miatt azonban a felületeket azon munka adók kaphatják, akik kiemelkedő számú és rendszerességű állás ajánlatot, vagy hirdetést helyeznek el oldalainkon. A banner hirdetésre vonatkozó kérelmeket az info@cvbazis.hu e mail címre várjuk.

  • Milyen számú állás / munka ajánlatot és álláshirdetés helyezhető el egy munkaadó által?

Korlátlan számú álláshirdetést és ugyanennyi állás és munkaajánlat helyezhető el.

  • Külföldi munka, vagy külföldi állásajánlat és álláshirdetés elhelyezhető-e?

Igen, bármilyen természetű, vagy kategóriájú külföldi munka, vagy külföldi állásajánlat és álláshirdetés elhelyezhető.

  • Idegen nyelvű belföldi, vagy külföldi munka, vagy külföldi állásajánlat és álláshirdetés elhelyezhető-e?

Igen, bármilyen természetű, vagy kategóriájú belföldi, vagy külföldi munka, vagy külföldi állásajánlat és álláshirdetés elhelyezhető idegen nyelven is.